Maistas

MAISTAS

Šventiniais pietumis ar vakariene pasirūpins „Vyšnių dvaro“ šefas Audrius Kukšta. Profesionalo karjerą pradėjo 2002 metais. Londone baigė kulinarijos mokslus. Po paskaitų dirbdavo, tuo metu viename garsiausių restoranų — „Gaucho Grill“. Po 3 metų darbo patirties išvyko į Šiaurės Airiją ir dirbo Daunpatriko miesto kriketo klubo restorane „Don Patrick“ jaunesniuoju virėju. Veliau restorane „Balloo House“ sukosi su geriausiu Airijoje virėju — Danny Millar. Restoranas buvo patekęs į „Michelin“ gidą tarp šimto geriausių restoranų. Po trejų metų tapo Danny dešiniąja ranka. Vėliau sugrįžęs į Londoną, dvejus metus vadovavo „Davys Champagne Charlies“ restoranui. Šiuo metu Lietuvoje dirba privačiu virtuvės šefu.
Savo srities profesionalas suteiks svečiams galimybę mėgautis naujausiais, gastronomijos pasaulio tendencijas atspindinčiais, patiekalais. Mūsų dvaro virtuvės šefas taip pat pasiūlys plačią skonių paletę. Meniu – daugiau nei dešimt pagrindinių patiekalų. Jums reikės tik pasirinkti, o visu kitu pasirūpinsime mes. Kiekvieną užkandį, patiekalą nepriekaištingai suderinsime su Jūsų šventės įvaizdžiu, pasirūpinsime saldžiu stalu bei gėrimais. O prireikus, atsižvelgiant į galimybes ir pageidavimus, sukursime ir naujų skonių !
Savo šventės rūpesčius patikėkite mūsų profesionaliai komandai. Mes degame noru prisidėti prie Jūsų tobulos vestuvių šventės kūrimo.
Maitinimas
Aptarnavimas